Ο ΒΛΑΧΟΣ

Η υπαίθρια ψησταριά του παππού, που πολλές φορές τον κυνηγούσαν για τον καπνό της, ύστερα από μια πολύχρονη διαδρομή έγινε μια πανέμορφη σουβλακερί που στεγάζεται σε δύο αντικριστά κτήρια και η οποία μέσα από την αναζήτηση νεωτεριστικών γεύσεων πήρε τη μορφή του μεταμοντέρνου.
Από τον παππού στον πατέρα και τώρα στο γιο κ.Βασίλη Πουλιάκα, που μαζί με τον αδερφό του Νίκο, τον από το 2006 συνεργάτη τους κ.Λευτέρη Τζίμκα και από τις παραδοσιακές στο χρώμα, την ποιότητα και τις νεωτεριστικές γεύσεις, αυτό είναι το πολύ επιτυχημένο πάντρεμα που έδωσε την ώθηση και την επιτυχία στον <<ΒΛΑΧΟ>> του σήμερα.
Φρέσκα ντόπια κρέατα, σερβιρισμένα στη λαδόκολλα με το κομμάτι και όχι σε μερίδες, ένα μενού από εννέα διαφορετικά κρεατικά και πληθώρα δημιουργικών συνθέσεων τους, μια ατμοσφαιρική διακόσμηση, με πολλές φωτογραφίες στον τοίχο που σε οδηγούν στη νοσταλγία άλλων προηγούμενων εποχών, φαίνεται ότι κάνουν να φαίνεται, ότι το στοίχημα του κ.Βασίλη Πουλιάκα που γεννήθηκε και μεγάλωσε μέσα στο μαγαζί να κερδίζεται κάθε στιγμή, κάθε μέρα με την ημέρα.

Life Style Awards

Το 2008 και το 2009 η επιχείρηση ΒΛΑΧΟΣ προτάθηκε και κατάφερε να κερδίσει το βραβείο, στα βραβεία LIFE STYLE AWARDS για το καλύτερο σουβλάκι σε όλη την Ελλάδα. Η διάκριση αυτή όπως ήταν φυσικό ήταν ιδιαίτερα σημαντική καθώς ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν μεγάλα ονόματα της γαστρονομίας.

2008 2009

Στο κεντρικό δελτίο του STAR